Companii

Şcoala Little London îşi schimbă numele şi se extinde cu un corp de 3.000 mp

Şcoala Little London îşi schimbă numele şi se...

Autor: Corina Mirea

08.09.2013, 11:06 1423

Familia Segărceanu, care a înfiinţat în urmă cu şase ani şcoala privată Little London, a terminat luna trecută construcţia unei clădiri noi în campusul din zona Băneasa după o investiţie de un milion de euro. Totodată, Florin şi Diana Segărceanu au decis să schimbe numele şcolii în Avenor College, ca urmare a dezvoltării claselor de gimnaziu, ajungând deja la un număr de 210 elevi înscrişi în anul şcolar 2013-2014.

În noua clădire de 3.000 de metri pătraţi vor învăţa copiii din clasele II-VIII, urmând ca până în 2015 acestea să fie suplimentate şi cu clase de liceu.

În prezent, Avenor College are un campus cu o suprafaţă totală de 4.300 de metri pătraţi şi o capacitate de 500 de locuri, a cărui cons­trucţie a necesitat o investiţie de aproximativ 3 mil. euro. Acesta este format din trei corpuri de clădire, două te­re­nuri de sport şi un parc. De asemenea, şcoala are 100 de angajaţi (70 de cadre didactice şi 30 de persoane cu rol admi­nistrativ), media de vârstă a învăţătorilor şi pro­fe­sorilor fiind de 27 de ani. Salariul mediu pe care aceştia îl primesc lunar este de 2.500 de lei, însă există şapte trepte ierarhice în evoluţia profesională din cadrul şcolii, fiecare cu o altă politică de remunerare.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO