Companii

Schneider Electric îşi dublează în doi-trei ani numărul de angajaţi din centrul de suport

Schneider Electric îşi dublează în doi-trei ani...

Autor: Roxana Petrescu

03.12.2013, 00:08 604
Schneider Electric, grupul francez specializat în furnizarea de servicii şi echipamente pentru industria energetică, spune că în circa doi-trei ani numărul de oameni din centrul regional de suport deschis în 2011 în Bucureşti se va dubla până la 200 de angajaţi.
 
Acum, prin centrul din Bucureşti francezii livrează asistenţă clienţilor din 29 de ţări. Unii dintre angajaţi sunt vorbitori nativi de greacă, croată sau maghiară, tineri care au luat decizia că din punct de vedere profesional este mai avantajos să se mute în România decât să rămână în ţările lor.
 
„Faţă de sfârşitul anului trecut, de la începutul acestui an am angajat peste 60 de oameni şi am ajuns la 260 de angajaţi. Dintre aceştia 80 lucrează în centrul nostru regional de suport clienţi care acum a ajuns să deservească 29 de ţări printre care se numără Grecia, Serbia sau Albania, în peste 20 de limbi străine. Anul acesta au fost aduşi în acest centru 35 de oameni. Este destul de greu să găsim vorbitori de limbi străine pentru a deservi aceste pieţe, dar de exemplu am reuşit să atragem aici şi angajaţi străini. Avem polonezi, sârbi, greci, unguri, croaţi. Este un lucru interesant. Media de vârstă este de 25 de ani“, spune Saulo Spaolanse, brazilianul care conduce din 2011 operaţiunile locale ale Schneider Electric.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO