Companii

Schimbări în conducerea Mercedes-Benz România: Nemţii o trimit la Bucureşti pe Amanda Zhang, cu o carieră de 20 de ani în grupul german, unde a supervizat şi transferarea operaţiunilor de vânzări din Hong Kong în Beijing. Fostul CEO, Martin Schulz, preia conducerea operaţiunilor din Orientul Mijlociu

Schimbări în conducerea Mercedes-Benz România: Nemţii...

Autor: Roxana Rosu

18.02.2021, 10:31 512

Amanda Zhang (43 de ani), Senior Manager Marketing Communications în cadrul Mercedes-Benz AG, va prelua din martie conducerea operaţiunilor din România, în locul lui Martin Schulz care a deţinut funcţia de CEO în ultimii doi ani.

Martin Schulz va prelua rolul de Preşedinte şi CEO în cadrul Mercedes-Benz Cars Middle East.

Cariera Amandei Zhang a debutat cu un Program Internaţional de Management în cadrul Daimler, acum aproape 20 de ani. De atunci, ea a supervizat proiecte internaţionale complexe precum „Journey to China” – care a constat în transferarea operaţiunilor de vânzări din Hong Kong în Beijing.

De asemenea, Amanda Zhang a contribuit la consolidarea performanţelor echipei de Sales Market Management din Japonia şi la dezvoltarea echipei de Product Management şi Marketing din Regiunea Europa.

Începând cu 2016, Amanda a fost implicată direct în elaborarea unui centru de competenţă dedicat zonei de Product Management şi Marketing, cu două locaţii în Europa, dezvoltând totodată proiecte locale şi regionale în 18 pieţe europene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO