Companii

Schimbare surpriză la vârful Carrefour România. Francezii aduc un nou expat la conducerea afacerilor de peste 11 mld. lei anual. Julien Munch îl va înlocui pe francezul Jean Richard de Latour, care se întoarce la Paris, la sediul central al Carrefour

Julien Munsch, noul CEO al Carrefour România

Julien Munsch, noul CEO al Carrefour România

Autor: Cristina Roşca

25.02.2021, 10:30 1233

► Munch este al şaptelea executiv la conducerea afacerii Carrefour România în 20 de ani de activitate, toţi fiind expaţi.

Grupul francez Carrefour, care acoperă mai multe segmente de piaţă cu cele circa 370 de magazine pe care le are în România, l-a numit pe executivul Julien Munch la conducerea businessului local. El va prelua conducerea afacerilor de peste 11,5 mld. lei în 2019 (ultimul an pentru care există date publice) la data de 1 martie 2021, urmând să-l înlocuiască pe Jean Richard de Latour. Acesta din urmă a deţinut funcţia din vara lui 2018, iar acum se întoarce la Paris, la sediul central al grupului francez, unde va deveni director al departamentului de negocieri branduri internaţionale.

Francezul Julien Munch îi va raporta lui François Melchior de Polignac, director executiv al zonei Europa de Nord şi de Est. Acesta din urmă a condus la rândul său afacerea din România anterior, deci este un cunoscător al pieţei locale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO