Companii

Schimbare la vârful British American Tobacco România. Grupul are un nou director

Schimbare la vârful British American Tobacco România. Grupul are un nou director

Autor: Ioan Dornescu - Mediafax

27.02.2012, 11:52 731

Divizia din România a producătorului de ţigarete British American Tobacco (BAT), unul dintre liderii mondiali pe piaţa de profil, are un nou manager general, Gemma Webb, care l-a înlocuit în această poziţie pe David Waterfield, managing director pentru Europa de Sud-Est în ultimii trei ani.

Webb lucrează pentru BAT de 11 ani, ocupând poziţiile de trade marketing & distribution manager pentru Europa de Vest, respectiv de general manager pentru Marea Britanie & Irlanda.

Ea a mai activat ca manger în cadrul unei companii producătoare de substanţe chimice în Germania.

"British American Tobacco Romania are o poziţie bine consolidată pe piaţă (...). Ne îndreptăm obiectivele de business spre o consolidare a poziţiei noastre, un management mai bun al resurselor", a declarat Webb, într-un comunicat.

BAT România a fost fondată în 1996 şi a început producţia un an mai târziu, la fabrica din Ploieşti. În prezent, compania are peste 650 de angajaţi şi produce ţigarete atât pentru piaţa locală cât şi pentru export.

Celelalte două mari companii de profil din România sunt Philip Morris şi JTI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO