Companii

Sameday estimează o creştere de 25% a numărului coletelor de Black Friday din acest an

Sameday estimează o creştere de 25% a numărului...

Autor: Miruna Diaconu

03.11.2023, 00:07 257

Compania de curierat Sameday, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de profil, se aşteaptă la o creştere de 25% a volumelor livrate în acest an de Black Friday comparativ cu campania de anul trecut.

„Creşterea vine de la un avans al volumelor din partea clienţilor actuali, dar şi datorită clienţilor noi pe care i-am adăugat în portofoliu. Această creştere se va traduce pentru perioada de Black Friday într-o medie zilnică de 500.000 de colete, iar în cea mai încărcată zi vom ajunge la circa 600.000 de colete, care va fi data de 13 noiembrie. Volumul va creşte cu 50% faţă de cea mai aglomerată zi din luna octombrie“, spune Alin Abalaşei, country manager al Sameday Romania.

Compania estimează afaceri de 25-30% mai mari în 2023 faţă de anul anterior, însă creşterea veniturilor va depinde şi de ultimele două luni din an, care au o contribuţie semnificativă la cifra de afaceri anuală.

Sameday, prin compania Delivery Solutions, a avut anul trecut afaceri de 736 milioane lei. Dacă prognozele pentru acest an se vor adeveri, compania se va apropia de o cifră de afaceri de 1 mld. lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO