Companii

Ryanair întrerupe în sezonul de vară cursele Târgu-Mureş - Bruxelles

Ryanair întrerupe în sezonul de vară cursele...

Autor: Ela Giurgea

18.02.2014, 19:32 81

Ryanair, cel mai mare transportator low-cost din Europa, va întrerupe cursele Târgu-Mureş -Bruxelles în sezonul de vară, care începe în ultima duminică din martie.  Preşedintele consiliului de administraţie al Aeroportului „Transilvania“ din Târgu-Mureş Vladimir Vasilescu a declarat că reprezentanţii companiei Ryanair au anunţat că vor întrerupe cursele dintre Târgu-Mureş şi Bruxelles în sezonul de vară, fără a-şi motiva decizia. 

„Iniţial aveau patru curse pe săptămână de la aeroportul nostru, pe relaţiile Pisa şi Bruxelles, pe sezonul de iarnă au mai menţinut doar Bruxelles. Nu ne-au indicat un motiv“, a spus Vasilescu.  În ce priveşte celelalte companii aeriene care operează de la Târgu-Mureş, Tarom şi Wizz Air, Vasilescu a spus că deocamdată nu are varianta finală a curselor pentru sezonul de vară.  În 2013, Aeroportul din Târgu-Mureş a avut cel mai mare trafic din istoria sa, de peste 300.000 de pasageri.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO