Companii

Romgermed a investit 0,5 mil. euro într-un laborator în Bucureşti

Autor: Ioana David

17.10.2011, 11:12 149

Grupul de servicii medicale private Romgermed a investit 0,5 mil. euro într-un laborator situat în Capitală, iar până la finalul anului vrea să mai deschidă încă două unităţi şi ajungă astfel la o reţea totală de 20.

Laboratorul se întinde pe o suprafaţă de 500 mp, iar în cadrul unităţii lucrează 45 de medici specialişti, biologi, chimişti, biochimişti şi asistenţi medicali cu specialitatea laborator şi un fizician.

Potrivit unor informaţii citate în vară de Mediafax, Romgermed a început lucrările la un spital multidisciplinar în Bucureşti, cu 150 - 250 de paturi, pentru care va investi 20 milioane euro.

Spitalul, care va avea aproximativ 5.000 metri pătraţi, va fi situat pe Calea Plevnei. Romgermed estima la începutul anului o cifră de afaceri în creştere cu 40% faţă de 2010, când a rulat 14 milioane de euro, pe fondul extinderii reţelei de laboratoare şi deschiderii de centre de imagistică şi dializă. Grupul Romgermed este controlat în proporţie de 95% de Dorian Sam Schwartz, iar restul de 5% este deţinut de Filip Florin Schwartz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO