Companii

Românii plătesc în medie 320 de euro pentru un city-break de Ziua Femeii

Românii plătesc în medie 320 de euro pentru un...

Autor: Roxana Rosu

07.03.2017, 11:07 66

Turiştii români care vor să petreacă alături de mamele lor un weekend în afara ţării, pe 11-12 martie, aleg destinaţii europene de city break, cu Roma, Viena sau Lisabona în topul preferinţelor, bugetul mediu alocat pentru o mini-vacanţă în această perioadă fiind de 320 de euro.

Cele mai cumpărate destinaţii pentru weekend-ul 11-12 martie sunt oraşele europene cu atracţii culturale bogate precum Roma, Viena sau Lisabona, urmate în top de către Barcelona şi Florenţa, conform datelor agenţiei de turism online Paravion.

Turiştii români care optează pentru un city break în această perioadă plătesc, în medie, 320 de euro de persoană pentru un pachet care include biletul de avion dus-întors şi cazarea pentru trei nopţi la un hotel de trei stele, cu micul dejun inclus.

„De la an la an, city break-urile devin cadouri din ce în ce mai căutate de către români pentru ocaziile speciale, iar Ziua Femeii din acest an nu face rabat de la regulă. Astfel că, numărul vacanţelor vândute de Paravion în perioada aferentă a înregistrat un plus de 30% faţă de perioada similară a anului trecut”, a declarat Remus Vişan, Director General al Paravion.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO