Companii

„România 100 de ani de business“: Cei mai puternici antreprenori din Prahova au creat peste 6.000 de locuri de muncă

„România 100 de ani de business“: Cei mai puternici...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.05.2018, 00:07 1105

Cele mai importante zece companii din judeţul Prahova deţinute de antreprenori au împreună afaceri de aproape 2,7 miliarde de lei (circa 600 mil. euro) şi peste 6.300 de salariaţi, arată datele de la Registrul Comerţului. Şapte din primele zece afaceri locale din judeţ au producţie, un record având în vedere că în majoritatea judeţelor antreprenorii se concentrează pe comerţ.

Ziarul Financiar a început o serie de articole dedicate busi­nessurilor antreprenoriale româneşti pe care le va ana­liza şi în cadrul seriei de conferinţe „România 100 ani de business“.

Şirul de evenimente „România 100 de ani de business. Cum trecem de la idee la business. 100 de idei să creştem“, organizate cu sprijinul Băncii Transilvania şi companiei de consultanţă EY, va debuta la Braşov pe 10 mai şi va continua în acest an în cele mai importante oraşe din ţară.

Printre speakerii evenimentului de la Braşov se numără Omer Tetik- CEO la Banca Transilvania, Alex Milcev, partener şi lider al departamentului de asistenţă fiscală & juridică în cadrul EY România, Horaţiu Ţepeş, proprietar al producătorului de învelitori metalice Bilka Steel, Adrian Taras, managing director al producătorului de fire Transilana şi Lajos Vajda- director al Asociaţiei IMM-urilor din judeţul Covasna (Asimcov) şi al Clustero.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO