Companii

Rohan, Carpatcement: Nu cred că în Bucureşti vor mai apărea clădiri mari în următorii cinci ani

Rohan, Carpatcement: Nu cred că în Bucureşti vor mai apărea clădiri mari în următorii cinci ani

Autor: Mediafax

06.12.2010, 15:03 64

În următorii cinci ani nu vor mai fi construite clădiri de maridimensiuni în Bucureşti, iar investiţiile vor viza în principallucrări de infrastructură şi proiecte rezidenţiale, consideră MihaiRohan, şeful Carpatcement Holding, parte a grupului german demateriale de construcţii HeidelbergCement, scrie

MediafaxBusiness

.

"Peste cinci ani, în Bucureşti se vor termina proiectele dejaîncepute, dar nu vor mai apărea clădiri noi, de mari dimensiuni. Nucred că mai apare vreun mall, şi-aşa sunt prea multe", a declarat,luni, Rohan, în cadrul evenimentului Meet the CEO, organizat derevista Business Magazin.

El susţine că cererea de ciment va alimentată în perioadamenţionată de proiectele de infrastructură şi construcţia delocuinţe, şi mai puţin de investiţii în centre comerciale sauclădiri de birouri.

Pe segmentul rezidenţial, managerul Carpatcement Holdingestimează că proiectele vor viza în principal ansambluri delocuinţe, nu case individuale, în condiţiile în care preţulterenurilor este în continuare ridicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO