Companii

ROCA Investments a achiziţionat un pachet de 30% din acţiunile societăţii Mecanex din Botoşani şi planifică investiţii de 1 mil.euro pentru dezvoltarea producătorului de pompe industriale pentru irigaţii

ROCA Investments a achiziţionat un pachet de 30% din...

Autor: Roxana Rosu

11.12.2020, 13:10 856

ROCA Investments, divizia de private equity parte din Impetum Group, a achiziţionat un pachet de 30% din acţiunile societăţii Mecanex din Botoşani şi vrea să dezvolte un plan investiţional de peste 1 milion de euro pentru ca firma să devină unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa de irigaţii din regiune.

Mecanex estimează afaceri de 10 milioane lei în 2020 şi are peste 100 angajaţi, producând peste 300 de pompe industriale anual. Firma deţine una dintre cele mai mari turnătorii din România şi este singurul producător naţional de pompe industriale cu aplicaţie în agricultură, minerit, construcţii, alimentarea cu apă, domeniul energetic şi naval.

 „MECANEX este o companie stabilă, cu un potenţial fantastic, profilată pe un domeniu de nişă, care se bucură de o piaţă în expansiune aproape fără limite. Ne aflăm într-un punct în care compania este pregătită să treacă la nivelul următor, iar parteneriatul cu ROCA reprezintă forţa de care avem nevoie pentru a ajunge acolo.”, a spus Ciprian Bidaşcă, CEO Mecanex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO