Companii

ROCA Industry, holdingul cu jucători din domeniul materialelor de construcţii, vrea să preia 70% din Eco Euro Doors, producător de uşi din Reghin

Eco Euro Doors a început producţia de uşi în urmă cu 15 ani, iar în 2009 a finalizat construcţia unei fabrici pe o suprafaţă totală de 60.000 mp, la Reghin.

Eco Euro Doors a început producţia de uşi în urmă cu 15 ani, iar în 2009 a finalizat construcţia unei fabrici pe o suprafaţă totală de 60.000 mp, la Reghin.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.01.2022, 00:04 443

Până în prezent, ROCA Investments a reunit sub aceeaşi umbrelă - ROCA Industry - companiile Sarcom (producător de lacuri şi vopsele) şi BICO Industries (producător de plasă şi armături din fibră de sticlă).

ROCA Industry, holdingul care reuneşte producătorii de materiale de construcţii din portofoliul platformei de investiţii ROCA Investments, a semnat contractul de achiziţie a unui pachet de 70% din acţiunile producătorului de uşi Eco Euro Doors (EED). Tranzacţia trebuie să primească acordul Consiliului Concurenţei.

Eco Euro Doors produce uşi pentru construcţiile rezidenţiale şi a fost fondat în Reghin în anul 1994 de Claudiu Căşvean, el fiind unicul proprietar în acest moment. Compania a început producţia de uşi în urmă cu 15 ani, iar în 2009 a finalizat construcţia unei fabrici pe o suprafaţă totală de 60.000 de metri pătraţi, din care 5.000 de metri pătraţi reprezintă halele de producţie, iar peste 13.000 de metri pătraţi ocupă spaţiile de stocare. Producţia este axată în principal pe realizarea uşilor de interior şi a accesoriilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO