Companii

Robert Şerban a bugetat creştere de 10% pentru operatorul Gral Medical

Robert Şerban a bugetat creştere de 10% pentru...

Autor: Mirabela Tiron

18.05.2016, 00:07 386

Operatorul de servicii medicale private Gral Medical, unul dintre cei mai mari cinci jucători de pe piaţa de profil din România, controlat de omul de afaceri Robert Şerban, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 95,5 milioane de lei, în creştere cu circa 9,7% faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

„Pentru 2016 avem în plan dezvoltarea teritorială prin deschiderea a două centre în oraşe mari din zone unde nu avem acoperire. Bugetul de investiţii alocat pentru 2016 se ridică la peste 2 milioane de euro“, a spus pentru ZF Robert Chiţan, directorul de promovare-dezvoltare al companiei.

Reprezentanţii Gral estimează pentru acest an un profit net de 7,2 milioane de lei, faţă de 6,7 milioane de lei în anul anterior.

În ultimul an, piaţa serviciilor medicale private a fost marcată de mai multe mişcări. Au avut loc achiziţii importante, cum ar fi preluarea integrală a reţelei Regina Maria de către fondul de investiţii Mid Europa Partners, deschideri de noi clinici în provincie sau cele şase achiziţii bifate de MedLife.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO