Companii

Rixos, lanţ hotelier din Turcia: Ne-am promovat intens anul acesta pe piaţa din România, iar numărul turiştilor români a crescut considerabil, în anumite cazuri au cheltuit chiar şi câteva zeci de mii de euro pe o vacanţă

Lanţul hotelier Rixos are circa 11 hoteluri în Turcia, în An­talya, Istanbul, Bodrum şi Gocek

Lanţul hotelier Rixos are circa 11 hoteluri în Turcia, în An­talya, Istanbul, Bodrum şi Gocek

Autor: Miruna Diaconu

06.09.2021, 19:00 503

Lanţul hotelier Rixos are 28 de hoteluri în şapte ţări din lume, iar sales manager în cadrul grupului hotelier Rixos din Turcia este o româncă, Ana Maria Ienea, fostă voleibalistă.

Ana Maria Ienea, sales ma­nager în cadrul Rixos Turcia, parte din grupul hotelier Rixos care are în prezent 27 de hoteluri în şapte ţări, spune că anul acesta s-au promovat in­tens pe piaţa din România, iar re­zultatele s-au văzut deja în acest sezon de vară, astfel că numărul tu­riş­tilor români care au ajuns în hote­lurile din grupul hotelier a crescut considerabil.

„Campaniile de vânzări şi mar­ke­ting cu tur­ope­ra­tori şi agenţiile re­vân­zătoare s-au văzut în vânzări în toate resorturile noas­tre, mai ales pe cele de la Ma­rea Medi­terană, nu am fi putut face acest lucru fără ajutorul agen­­ţiilor de turism. A cres­cut consi­derabil numărul celor care au venit la noi, a crescut numărul rezer­vărilor pe piaţa din România, cele mai multe rezervări au venit pe Rixos Premium Belek şi Rixos Sungate, fiind prin­tre cele mai scumpe resorturi“, spune Ana Maria Ienea, sales mana­ger al Rixos Turcia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO