Companii

Revista Business Magazin „pregăteşte“ a noua generaţie

Gala din 2006 a fost una dintre puţinele ocazii în care Opera Naţională s-a apropiat de o revistă de afaceri. Mediafax Foto

Gala din 2006 a fost una dintre puţinele ocazii în care Opera Naţională s-a apropiat de o revistă de afaceri. Mediafax Foto

Autor: Dorin Oancea

15.05.2014, 00:04 247

Unii poate îşi vor mai fi aducând aminte de seara de luni 22 mai 2006 şi de prima Gală a Tinerilor Manageri de Top, în care au fost premiaţi primii 10 manageri sub 40 de ani.

Cei zece făceau parte din prima sută de tineri manageri incluşi în topul tinerilor manageri, catalog care a ajuns astăzi la ediţia a noua, ce va fi lansată pe piaţă pe 26 mai.

Gala din 2006 a fost una dintre puţinele dăţi în care Opera Naţională s-a apropiat de o revistă de afaceri, iar cei care îşi aduc aminte acea seară vor mai fi ţinând minte şi cele două mash-uri uriaşe, parada costumelor sau spectacolul care a însoţit gala.

BUSINESS Magazin i-a premiat atunci pe preşedintele Altex Dan Ostahie, la categoria Antreprenoriat, pe Dragoş Dinu, pe atunci chief executive officer la A&D Pharma la categoria Consumer markets, pe Dorin Gherman, în acea perioadă director general Rompetrol Grup, la categoria Industrial markets, pe Daniel Ionescu, pe atunci director Bitdefender, Softwin, la categoria IT&C, pe Cornel Marian, investment manager la Oresaventures - Fi­nancial Services şi pe Bogdan Georgescu, director general, Colliers International, la Other services. Am mai acordat patru premii speciale, pentru Sergiu Pu­ianu, pe atunci directorul departa­mentelor de vânzări produse de tre­zorerie, res­pec­tiv de admi­nistrare active şi pasive în cadrul HVB Bank, Emma Popa-Radu, partener la Advent International, Mihai Ghyka, fost director general al Interbrew şi Codruţ Pascu, managing director al Roland Berger.

Să-i privim astăzi pe cei zece: Dan Ostahie şi al său Altex se menţin în topul zonei de electroretail, Dorin Gherman a devenit antreprenor, lucrând cu succes în logistică şi aprovizionare, Daniel Ionescu lucrează tot în zona IT, pentru TotalSoft, Cornel Marian conduce în continuare Oresa, fondul de investiţii având un portofoliu de companii mult mai bogat, iar Bogdan Georgescu a ales calea antreprenoriatului, fondând librăria virtuală Bookster. Emma Popa-Radu şi Codruţ Pascu au rămas în aceleaşi companii, Mihai Ghyka a lucrat o perioadă pentru Vodafone şi acum a devenit moşier, iar Sergiu Puianu a făcut o carieră internaţională, fiind în prezent head of EEMEA Credit Markets la UniCredit Bank AG, London Branch.

Pe scurt, am lansat bancheri internaţionali, investitori, antreprenori, moşieri şi IT-işti şi toţi, într-un fel sau altul, au confirmat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO