Companii

Reţeaua Regina Maria raportează o cifră de afaceri de 237 mil. euro în 2020, plus 27%. Fady Chreih, CEO: „Ne-am bugetat în continuare o creştere de 20%, organică şi din achiziţii“

Fady Chreih, CEO al reţelei Regina Maria: Majoritar este creştere organică. Avem în pipeline nişte achiziţii.

Fady Chreih, CEO al reţelei Regina Maria: Majoritar este creştere organică. Avem în pipeline nişte achiziţii.

Autor: Georgiana Mihalache

09.03.2021, 00:05 956

♦ Investiţiile reţelei Regina Maria în 2020 au fost de 20 mil. euro doar în extinderea capacităţii spitalelor şi în infrastructura medicală  Diviziile de laboratoare şi de abonamente medicale au fost locomotiva operatorului privat în 2020  Grupul angajează 7.000 de persoane, dintre care 2.000 de oameni sunt colaboratori.

Reţeaua Regina Maria, deţinută de fondul de investiţii Mid Europa Partners, a înregistrat o creştere de 27% a cifrei de afaceri în 2020 faţă de anul anterior, ceea ce a dus afacerile consolidate ale reţelei la 237 mil. euro, din informaţiile oferite de Fady Chreih, CEO al reţeţelei Regina Maria, în cadrul emisiunii ZF Live.

„Este o piaţă nedeservită, mo­mentan nu putem atinge cererea pe care o avem. Nevoia de infrastructură medicală, adaptată, e una foarte mare. Am crescut cu 27%, neaşteptat şi pentru noi. Ne-am bugetat în continuare o creştere de 20%, aşa că sperăm să ajungem la peste 260 mil. euro anul acesta. Majoritar este creştere organică. Avem în pipeline nişte achiziţii“, a spus Fady Chreih, CEO al reţelei Regina Maria în cadrul emisiunii ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO