Companii

Reţeaua Regina Maria extinde colaborarea cu start-up-ul Druid pentru dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi

Reţeaua Regina Maria extinde colaborarea cu start-up-ul...

Autor: Cristina Bellu

10.09.2019, 11:15 554

Reţeaua de sănătate Regina Maria, al doilea cel mai mare jucător de pe piaţa serviciilor medicale private, extinde colaborarea cu Druid, start-up-ul de inteligenţă artificială condus de Liviu Drăgan, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori locali din IT, în vederea implementării de asistenţi virtuali inteligenţi în divizia de customer care.

Decizia vine în urma impactului pozitiv înregistrat de asistentul virtual pentru manageri Ana, un chatbot inteligent integrat cu cinci sisteme operaţionale, antrenat să preia sarcini, să comunice decizii şi să opereze în sistemele interne într-un mod securizat.

“Datorită chatbotului, economisim zilnic aproximativ opt ore de lucru, doar la nivelul echipei de senior management. În plus, această eficientizare le permite tuturor celor 100 de manageri care folosesc asistentul personal Ana să se implice în activităţi cu valoare adăugată mare”, explică Cosmin Panaete, Business Processes Director, în cadrul reţelei Regina Maria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO