Companii

Reţeaua medicală privată Gral Medical şi-a crescut afacerile cu 15% în S1 2017

Robert Chiţan, directorul de dezvoltare al Gral Medical

Robert Chiţan, directorul de dezvoltare al Gral Medical

Autor: Mirabela Tiron

18.07.2017, 00:04 219

Reţeaua medicală pri­va­tă Gral Medical, controlată de antre­pre­no­rul Robert Şerban, a finalizat primul se­mestru cu afaceri mai mari cu 15% faţă de perioada similară a anului tre­cut, potrivit oficialilor reţelei.

„Deoarece în primul semestru am rea­lizat venituri de aproximativ 12 mi­lioa­ne euro, aproape jumătate din ţinta pro­pusă pentru anul acesta de 25 mi­lioa­ne euro, suntem optimişti că vom de­păşi bugetul pentru acest an. Creşte­rea a fost susţinută de dublarea activi­tă­ţii pe radioterapie, creşterea pe anali­ze­le de laborator şi creşterea pe centrele din provincie“, a spus Robert Chiţan, direc­torul de dezvoltare al companiei.

Cea mai mare investiţie a reţelei este în spitalul OncoFort, specializat în tratamentul oncologic, dar operatorul are în plan deschiderea a două centre de diagnostic cu spitalizare de zi, investiţii de tip green field, în două oraşe reşedinţă de judeţ din sudul ţării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO