Companii

Reţeaua McDonald's din România a încheiat 2017 cu afaceri în creştere cu 15,7%, cu patru unităţi noi şi cinci remodelări

Reţeaua McDonald's din România a încheiat 2017 cu...

Autor: Roxana Rosu

02.05.2018, 15:24 712

Compania malteză Premier Capital plc, care dezvoltă reţeaua McDonald's în 6 ţări europene, a înregistrat o creştere de 14,5% a cifrei de afaceri anul trecut, la 263 milioane de euro, în condiţiile în care toate pieţele au fost pe plus, România raportând un avans de 15,7%.

Piaţa locală a înregistrat a doua mare creştere din  grup, după Grecia (16%), fiind urmată de Lituania (14,8%), Estonia (12,2%), Letonia (10,4%) şi Malta (10,3% ). Premier Capital a deschis şapte noi restaurante anul trecut, din care  patru în România, două în Lituania şi unul în Grecia. Alte cinci restaurante din România au fost remodelate.

"Trendul pozitiv şi rezultatele excelente din 2017 sunt dovezi că viziunea noastră asupra grupului şi strategia pentru fiecare piaţă aduc rezultate. Ghidaţi de direcţia globală a brandului McDonald's şi inspiraţi de pasiunea oamenilor noştri pentru brand, Premier Capital continuă să investească intens în dezvoltarea restaurantelor, in inovaţie, în pregătirea şi dezvoltarea angajaţilor. Echipele din fiecare ţară sunt încântate să împărtăşească clienţilor noua experienţă McDonald's, una personală şi adaptată stilului lor de viaţă modern: introducem treptat serviciul McDelivery, adăugăm funcţionalităţi digitale - inclusiv comenzi şi plăţi mobile, precum şi un program de ospitalitate în restaurante cu servire la masă. Suntem încrezători că această investiţie semnificativă va avea ca rezultat un număr susţinut de clienţi şi o creştere a cotei de piaţă, pe măsură ce ne concentrăm pe respectarea promisiunii McDonald's de a oferi ‘delicious feel-good moments easy for everyone’", a spus Victor Tedesco, Director General Premier Capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO