Companii

Reţeaua de sănătate Regina Maria se extinde cu o policlinică în zona Primăverii din Capitală. Investiţia depăşeşte 1 mil. euro

Reţeaua de sănătate Regina Maria se extinde cu o...

Autor: Cristina Bellu

16.07.2020, 11:04 272

Reţeaua de sănătate Regina Maria continuă extinderea în Bucureşti şi anunţă deschiderea unei policlinici în zona Primăverii din Capitală, a doua inaugurare din acest an, după o investiţie care depăşeşte 1 milion de euro.

„Prin deschiderea Policlinicii Regina Maria Primăverii ne mărim amprenta în Bucureşti şi capacitatea de deservire a pacienţilor din Capitală. Este a doua deschidere pe care o realizăm în acest an, într-un efort consistent de a nu opri investiţiile într-o perioadă dificilă operaţional”, transmite Fady Chreih, CEO al reţelei de sănătate Regina Maria.

Cu o suprafaţă totală de 1.165 metri pătraţi, repartizaţi pe patru etaje, unitatea medicală oferă pacienţilor accesul la 33 de cabinete. De asemenea, adulţilor şi copiilor le sunt puse la dispoziţie cabinete dedicate recoltării de analize medicale.

O echipă formată din 110 medici furnizează servicii integrate de medicină internă, pneumologie, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, ecografie de sarcină, medicină de familie, cardiologie, ecografie cardiacă, nefrologie, ortopedie-traumatologie, oftalmologie, dermatovenerologie, neurologie, chirurgie plastică, chirurgie generală, diabet şi boli metabolice, reumatologie, alergologie şi imunologie, chirurgie şi ortopedie pediatrică, pediatrie, neurologie pediatrică, nefrologie pediatrică şi ecografie cardiacă pentru copii.

Potrivit reprezentanţilor companiei, până la finalul anului, echipa medicală din Policlinica Primăverii se va extinde la aproximativ 150 de medici, implicit numărul specialităţilor medicale disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO