Companii

Retailul urca afacerile Romanian Business Consult

19.09.2005, 19:12 90

Compania Romanian Business Consult Bucuresti are in plan obtinerea in acest an a unei cifre de afaceri de 11 milioane de euro, in crestere cu 37,5% fata de cea inregistrata in perioada similara a anului trecut.

"Cifra de afaceri a Romanian Business Consult a crescut in medie cu 30% pe an, crestere ce estimam ca se va mentine si in urmatorii ani, ca urmare a proiectelor nationale si internationale dezvoltate de firma", a declarat Andrei Bojita, general manager al Romanian Business Consult.

Cifra de afaceri inregistrata de companie pe primul semestru al acestui an a fost de 5 milioane de euro.

"In anii urmatori, intentionam sa ne consolidam pozitia pe piata", a spus Bojita. El crede ca piata este in continua dezvoltare datorita intrarii pe piata de retail a noilor lanturi internationale.

Romanian Business Consult ofera solutii informatice pentru magazinele de retail si echipamente si solutii de cantarire, ambalare si etichetare pentru industrie, fiind reprezentantul concernelor germane Bizerba, Wincor Nixdorf, precum si al grupului spaniol Ulma. Romanian Business Consult este o societate cu capital austriac infiintata in 1990, care are peste 60 de angajati si un parc auto format din 40 de autovehicule.

"O data cu cresterea numarului de clienti si extinderea acoperirii nationale a crescut si nevoia de a dezvolta noi solutii software si de a asigura operatiuni de service in scurt timp de la sesizare, determinandu-ne sa angajam mai multi oameni atat in echipa de cercetare-dezvoltare, cat si in echipa de service", a explicat Andrei Bojita. Clientii Romanian Business Consult sunt principalele lanturi de retail nationale si internationale (Metro, Billa, Gima, Carrefour, Cora, Mega Image, XXL, Profi, Intermarche), cat si companii care activeaza in industria de procesare a carnii, dar si in cea alimentara (Angst, Cris-Tim, Gourmet, Campofrio, Avicola Buzau, Aldis, Caroli).

Alti furnizori de solutii pentru magazinele de retail de pe piata romaneasca sunt IBM, Magister Software, SWS International (Soretti Weighing Systems), EAN Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO