Companii

Retailerul suedez IKEA întârzie deschiderea magazinului din Pallady. Care sunt motivele? "Este o chestiune de săptămâni"

Retailerul suedez IKEA întârzie deschiderea magazinului...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

12.05.2019, 17:51 12595

„E o chestiune de săptămâni“, spune retailerul. „Apreciem sprijinul important venit din partea autorităţilor române şi eficienţa acestora în prelucrarea permiselor rămase.“

Retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni IKEA, care deţine un magazin în zona Băneasa din Capitală, nu are încă o dată pentru deschiderea magazinului din zona Pallady din Bucureşti, deşi inaugurarea era programată pentru vara anului trecut.

„Suntem foarte aproape de deschiderea magazinului Pallady şi sperăm ca în curând să anunţăm data de deschidere şi să aducem gama noastră de produse de mobilier pentru casă, bine concepute şi funcţionale, la preţuri accesibile, mai aproape de cât mai mulţi oameni din România. Am intrat în ultima fază a construirii reţelei de acces pentru cel mai mare magazin din sud-estul Europei şi ne aşteptăm ca finalizarea să fie o chestiune de săptămâni. Apreciem sprijinul important venit din partea autorităţilor române şi eficienţa acestora în prelucrarea permiselor rămase“, spun reprezentanţii IKEA Ro­mânia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO