Companii

Retailerul scandinav de mobilă JYSK deschide pe 17 decembrie al doilea magazin din Sibiu şi numărul 95 din România. ”Primul magazin pe care l-am deschis în Sibiu este în topul celor mai performante din ţară”

Retailerul scandinav de mobilă JYSK deschide pe 17...

Autor: Roxana Rosu

14.12.2020, 10:49 170

Retailerul scandinav de mobilă JYSK deschide pe 17 decembrie al doilea magazin din Sibiu şi numărul 95 din România.

“Expansiunea se numără printre priorităţile noastre încă de la fondarea companiei, iar adăugarea unui nou magazin în portofoliul nostru este o modalitate foarte bună de a sărbători încheierea acestui an atipic. Primul magazin pe care l-am deschis în Sibiu este în topul celor mai performante din ţară. Prin urmare, era necesar un al doilea magazin în oraş şi, credem noi, chiar şi al treilea. Acum, cu cele două magazine, vom acoperi zonele de est şi de vest ale oraşului, ceea ce va facilita accesul clienţilor care vor să ne viziteze”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România şi Bulgaria.

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa. JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO