Companii

Retailerul scandinav de mobilă JYSK a deschis un magazin în complexul Grand Arena din Bucureşti şi ajunge la 88 de unităţi în România

Retailerul scandinav de mobilă JYSK a deschis un magazin...

Autor: Roxana Rosu

09.07.2020, 11:27 191

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă expansiunea în România şi a deschis un nou magazin în Bucureşti, în Grand Arena Mall, ajungând la o reţea de 88 de magazine.

“Pentru locuitorii din sudul Capitalei este acum mult mai simplu să ajungă într-un magazin JYSK. Ne doream să fim prezenţi şi în zona de sud, o zonă în plină dezvoltare pe care nu o acopeream, şi ne bucurăm că am găsit un spaţiu potrivit pentru conceptul nostru de magazin, în Grand Arena Mall. Acum, cu cele 10 magazine din Bucuresti, suntem prezenţi în toate zonele Capitalei”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România şi Bulgaria.

Compania  a închis anul trecut cu afaceri de 582 mil. lei (120,2 mil. euro), în creştere cu 20% faţă de anul 2018, şi un profit net în valoare de 47,4 mil. lei (peste 9,7 mil. euro), plus 14% comparativ cu anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO