Companii

Retailerul românesc PPT Preţuri pentru Tine şi-a recrutat şef de la cel mai mare discounter polonez de îmbrăcăminte

Lech Przemieniecki

Lech Przemieniecki

Autor: Mădălina Dediu Panaete

05.01.2018, 00:07 1850

Andrada Verdeş, managerul care a condus în ultimul an retailerul de îmbrăcăminte PPT Preţuri  pentru Tine, a fost înlocuită în funcţia de ad­mi­nistrator de Lech Przemieniecki, un exe­cutiv polonez care a lucrat anterior pen­tru TXM, cel mai extins dis­counter de îm­bră­căminte cu acţio­nariat polonez.

Modelul TXM este similar cu cel al PPT, în condiţiile în care şi retailerul polo­nez pariază pe preţuri mici.

Lech Przemieniecki, 53 de ani, a condus compania din funcţia de CEO timp de cinci ani, iar anterior, timp de un an, a lucrat pentru un alt retailer din Polonia din funcţia în vicepreşedinte. El a activat şi în cadrul producătorului de soluţii pentru iluminat Phillips Lighting timp de peste şapte ani, con­form datelor de pe site-ul de socializare de business LinkedIn.

Aducerea executivului po­­lo­nez la conducerea re­tai­le­rului PPT Preţuri Pentru Tine vine în con­diţiile în care ZF a scris că cei patru antre­pre­nori care deţin com­pania ta­to­­nează vân­zarea busi­­nes­su­lui. Acţio­na­rii re­tai­lerului de mo­dă au declarat că sunt curtaţi de in­ves­ti­tori, însă nu au lansat un proces formal de vân­zare a firmei.

Retailerul de modă PPT Preţuri Pentru Tine, lansat în 2006 de patru antreprenori locali, are circa 180 de magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO