Companii

Retailerul român de articole sportive GRID a deschis magazin în Afi Cotroceni şi a ajuns la 13 unităţi

Retailerul român de articole sportive GRID a deschis...

Autor: Laurentiu Cotu

10.08.2021, 00:05 1040

♦ Brandul GRID a fost lansat pe piaţă în 2018.

Retailerul de articole sportive GRID, deţinut de antreprenorii români Popa Nicolae şi Bogdan Nania, a deschis cel de-al doilea magazin al reţelei din Bucureşti, în centrul comercial Afi Cotroceni, ajungând astfel la 13 unităţi pe piaţa locală. Investiţia în deschiderea noului magazin GRID din Bucureşti, cu o suprafaţă totală de 76 mp, a fost de 200.000 de euro şi include atât stocul de produse disponibil, cât şi costurile aferente amenajării acestuia, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

„În contextul actual, lucrurile sunt în continuare nesigure, însă suntem încrezători, pentru că am respectat până acum planul de extindere stabilit la începutul acestui an’’, a declarat Bogdan Nania, co-owner GRID, într-un comunicat de presă.

Brandul GRID a fost lansat pe piaţă în 2018, iar până în prezent are deschise 13 magazine în oraşele Piteşti, Craiova, Galaţi, Bacău, Târgu-Jiu, Timişoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu-Mureş, Bucureşti, Ploieşti şi Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO