Companii

Retailerul român Contakt şi-a extins reţeaua de magazine de accesorii pentru telefoane cu 18 unităţi şi are în plan încă 8 locaţii în 2020

Retailerul român Contakt şi-a extins reţeaua de...

Autor: Roxana Rosu

17.09.2020, 10:32 283

Retailerul român Contakt, specializat în distribuţia de accesorii şi tehnologii pentru dispozitive mobile, a deschis anul acesta 18 magazine, ajungând la peste 200 de locaţii active, şi vrea să se extindă până la finele anului cu încă 8 unităţi, la Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov, Galaţi, Ploieşti şi Turda.

Grupul a fost fondat în 2002, la Timişoara, şi este controlat de antreprenorii români Darius Petric, Cosmin Preda şi Marcel Ioftor. Reţeaua are două branduri de retail, Contakt şi Hoco.

În 2019, Contakt a raportat o cifră de afaceri de peste 63 milioane de lei, în creştere cu aproximativ 65%, iar pentru 2020 încasări de circa 60 milioane de lei şi creşterea profitului, pe baza extinderii reţelei de magazine şi optimizarea proceselor interne.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO