Companii

Retailerul român de bijuterii Teilor îl numeşte pe Willy Dicu la conducerea businessului. Willy Dicu a petrecut 15 ani în industria de consumer goods, în companii precum British American Tobacco şi Molson Coors

Willy Dicu a construit din poziţia de managing director centrul de servicii de business din Bucureşti al Molson Coors, cu peste 600 de angajaţi.

Willy Dicu a construit din poziţia de managing director centrul de servicii de business din Bucureşti al Molson Coors, cu peste 600 de angajaţi.

Autor: Cristina Bellu

17.11.2020, 00:05 1095

Retailerul român de bijuterii Teilor, afacere fondată în urmă cu peste 20 de ani de antreprenorul Florin Enache, l-a desemnat la con­­ducerea şi gestionarea ope­raţiu­nilor pe Willy Dicu, care ur­mea­ză să susţină extinderea lanţului de magazine pe pieţele externe, dar şi expansiunea businessului  în mediul online.

El îl înlocuieşte pe Horaţiu Vasilescu, cel care în ultimii cinci ani a condus afacerea Teilor, şi care recent a fost recrutat de americanii de la ManpowerGroup la conducerea operaţiunilor locale, dar care a rămas membru în consiliul de administraţie al companiei. „În timp ce accelerăm evoluţia magazinelor din România şi expansiunea internaţională, ne poziţio­năm în vârful valului de inovaţii digitale în anii ce urmează“ spune Willy Dicu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO