Companii

Retailerul online Elefant.ro începe să livreze pachetele şi în unităţile operate de Poşta Română şi ajunge la o reţea de 1.500 de puncte de ridicare a comenzilor în ţară

Retailerul online Elefant.ro începe să livreze...

Autor: Cristina Bellu

07.12.2020, 11:39 197

Elefant.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online de pe piaţa locală, administrat de compania Elefant Online, anunţă că începând de astăzi oferă clienţilor posibilitatea de a comanda produsele cu livrare în unităţile operate de Poşta Română, în urma unui parteneriat semnat recent între cele două companii.

Astfel, reţeaua de puncte de livrare se extinde cu 628 de oficii poştale şi ajunge la 1.500 de unităţi în ţară.

“Prin intermediul acestui parteneriat cu Poşta Română dorim să oferim tuturor clienţilor elefant.ro acces la opţiuni variate de livrare, indiferent unde se află”, spune Sergiu Chircă, CEO la elefant.ro.

La rândul său, Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, consideră că parteneriatul cu elefant.ro este extrem de important în strategia Poştei Române de a-şi extinde cota de piaţă pe segmentul comerţului online.

“Ne îndreptăm permanent către zona de clienţi netradiţională a Poştei Române, iar parteneriatul cu elefant.ro ne reconfirmă ca avem capacitatea de a ne adapta rapid la schimbările de pe piaţa serviciilor poştale”.

Recent, elefant.ro a semnat un parteneriat şi cu easybox pentru utilizarea în procesul de livrare a celor peste 800 de pachetomate deţinute de partenerul său la nivel naţional.

La nivel de logistică, elefant.ro deţine un centru de fullfilment în apropierea Bucureştiului, a cărui suprafaţă a fost majorată cu 30% în cursul acestui an. În total, compania deţine în prezent peste 8.000 mp de spaţii logistice. Odată cu dezvoltarea centrului de fullfilment, a crescut şi echipa alocată operaţiunilor logistice, aceasta depăşind în prezent o pondere de 30% la nivel de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO