Companii

Retailerul francez Auchan a deschis 25 de magazine alimentare în benzinării Petrom, în primele patru luni din 2021, ajungând la o reţea de 50 de unităţi MyAuchan

Retailerul francez Auchan a deschis 25 de magazine...

Autor: Roxana Rosu

10.05.2021, 10:25 163

Retailerul francez Auchan a ajuns la o reţea de 50 de magazine în staţiile Petrom, în peste 20 de localităţi, după ce în primele patru luni din acest an au fost deschise 25 de MyAuchan.

OMV Petrom continuă astfel reamenajarea celor aproximativ 400 de staţii de alimentare din reţeaua Petrom, targetul fiind ca 100 de benzinării să fie reamenajate în fiecare an pentru a include un magazin alimentar.

Cele mai recente 17 magazine MyAuchan se regăsesc în localităţi din Prahova, Giurgiu, Vrancea, Teleorman, Argeş, Dâmboviţa şi Bucureşti.

Cu suprafeţe cuprinse între 25 mp şi 230 mp, magazinele au în ofertă până la 1.800 de produse, inclusiv cafea, produse proaspete (fructe şi legume, brutărie, lactate), cât şi produse de băcănie şi non-alimentare, precum cosmetice, detergenţi, produse pentru bebeluşi şi accesorii auto.

De asemenea, 43 de magazine includ şi zone dedicate Costa Coffee, ca parte a unui parteneriat amplu ce presupune integrarea acestui concept la nivel naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO