Companii

Retailerul de jucării Jumbo merge spre 1.000 de angajaţi

În primul semestru din 2018, Jumbo a înregistrat o cifră de afaceri de 185,8 de milioane de lei

În primul semestru din 2018, Jumbo a înregistrat o cifră de afaceri de 185,8 de milioane de lei

Autor: Georgiana Mihalache

10.12.2018, 00:07 1361

Retailerul grec de jucării Jumbo a ajuns în primul semestru din 2018 la peste 900 de angajaţi în România, arată datele publice, după ce compania a urmat în ultimii doi ani o strategie de extindere pe piaţa locală.

Spre comparaţie, în întreg anul 2017 Jumbo nu a depăşit 800 de an­ga­jaţi, potri­vit datelor de la mfinante.ro. Anul trecut, Jumbo a adău­gat în portofoliu încă două ma­gazine, la Constanţa şi Su­ceava, iar anul acesta a mai deschis încă două magazine în Bucureşti şi Bacău. În to­tal, Jumbo, intrat pe piaţa românească în 2013, are 12 magazine în România.

În primul semestru din 2018, Jumbo a înregistrat o cifră de afaceri de 185,8 de milioane de lei, arată datele publice, dar jucătorii din piaţa de jucării îşi bazează businessul pe vânzările din perioada sărbătorilor de Crăciun. Până la 30% din vânzările totale pot fi aduse de perioada aceasta la businessurile cu jucării, potrivit datelor colectate de ZF de la jucătorii din piaţă.

Pe site-urile de joburi, Jumbo caută personal pentru magazinele din Bacău, Bucureşti, Voluntari, oraşe în care sunt deja prezenţi, dar şi în Brăila, oraş în care potrivit informaţiilor presei locale, urmează să deschidă magazin în cursul acestei luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO