Companii

Retailerul de încălţăminte Benvenuti vede afaceri în creştere cu 10%, la 115 mil. lei

Dan Pavel proprietarul Benvenuti: În acest an, vom investi minim 500.000 euro pentru renovări şi noi magazine

Dan Pavel proprietarul Benvenuti: În acest an, vom investi minim 500.000 euro pentru renovări şi noi magazine

Autor: Laurentiu Cotu

31.03.2017, 00:06 628

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de antreprenorul local Dan Pavel, estimează pentru 2017 o cifră de afaceri de 115 mil. lei (25,5 mil. euro), mai mult cu 10% faţă de anul trecut, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie.

Benvenuti a avut anul trecut afaceri totale de aproximativ 104 mil. lei (circa 23 mil. euro). Compania face parte din cei mai importanţi retaileri de încălţăminte din România, alături de Deichmann, CCC şi Otter.

Compania vinde în special pantofi cumpăraţi de la furnizori italieni, însă o parte dintre aceşti furnizori au fabrici şi în România. Dintre aceste fabrici cele mai multe sunt deţinute de acţionari italieni, însă orădenii au contracte şi cu trei fabrici româneşti (cu acţionariat local - n. red.) de pantofi şi cu doi furnizori de marochinărie, potrivit unor informaţii furnizate anterior de reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO