Companii

Retailerul de cosmetice Douglas a deschis trei magazine în 2020 şi a ajuns la o reţea de 33 de unităţi. Compania a deschis primul magazin din România acum 13 ani, la Târgu-Mureş

Retailerul de cosmetice Douglas a deschis trei magazine...

Autor: Cristina Roşca

22.12.2020, 17:15 226

Lanţul de parfumerii Douglas, intrat pe piaţa locală în 2007, a ajuns la 33 de magazine în România după ce în acest an a deschis trei unităţi noi. Astfel, com­pa­nia a inaugurat în 2020 magazine în oraşe precum Târgu-Mureş sau Cluj-Napoca.

Povestea Douglas în România a început acum 13 ani, primul magazin fiind deschis pe 17 decembrie 2007 în centrul ţării, la Târgu-Mureş. În acest oraş sunt acum două unităţi, ca şi la Cluj-Napoca. Cele mai multe, de departe, sunt în Capitală, zece magazine, adică aproape o treime din total.

În Bucureşti firma deţine parfu­me­rii în centrele comerciale precum Băneasa Shopping City, Sun Plaza şi Mega Mall. De altfel, acesta este mo­delul de business al Douglas în Ro­mânia, toate magazinele fiind deschise în centre comerciale şi malluri. Majo­ritatea brandurilor de modă şi beauty preferă centrele comerciale, pentru că acestea au trafic asigurat şi parcare. Mai mult, în România 99% din shopping se face la mall.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO