Companii

Retailerul de bricolaj Hornbach a început căutările pentru cei 120 de angajaţi care vor lucra în viitorul magazin din Cluj-Napoca

Retailerul de bricolaj Hornbach a început căutările...

Autor: Alina-Elena Vasiliu, Laurentiu Cotu

13.05.2021, 12:27 174

Retailerul german de materiale de construcţii şi produse pentru grădinărit Hornbach a început procesul de recrutare pentru personalul magazinului pe care îl va deschide anul acesta în Cluj-Napoca. Compania vizează angajarea a 120 de persoane, iar o parte din echipă a fost deja formată.

„Poziţiile deschise sunt cele aflate pe organigrama oricărui magazin din reţeaua noastră. O parte din echipa noului magazin a fost formată, însă, pentru a fi completă, căutăm în continuare persoane care să ocupe poziţii precum şefi de raion, lucrători comerciali, lucrători recepţie marfă, şoferi şi casieri”, spune Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România.

Echipa de management a noului magazin este parţial formată prin promovări interne, însă au fost recrutaţi şi candidaţi din exterior pentru posturile de şef de raion şi director adjunct.

„În cadrul Hornbach, pentru poziţiile de management recrutăm din exterior doar atunci când este absolut necesar. În mod tradiţional, acordăm prioritar şansa promovării propriilor angajaţi, iar în cadrul magazinului din Cluj-Napoca 10% din personal va fi asigurat de persoane transferate din interiorul reţelei existente”, mai spune Mugurel-Horia Rusu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO