Caută doar în titlu
Retail&Agrobusiness

ZF Live. Sergiu Gîdei, partener CEE/Atorney/Boanţă, Gîdei şi Asociaţii: Fondatorii de start-up-uri trebuie să „atace“ investitorul cu încredere şi planuri de viitor dacă vor să obţină finanţare

„În 2019, start-up-urile româneşti au fost finanţate cu 13 milioane de euro, iar pentru 2020 ne aşteptăm ca cifra să se dubleze“.

Pentru a obţine finanţare din partea investitorilor, fondatorii start-up-urilor din România trebuie să vină înarmaţi cu încredere şi o viziune de viitor pen­tru businessul lor.

Acest gen de ati­tu­dine este cea care poate convinge in­ves­titorul să pompeze bani într-un busi­ness. Cei ce vor banii investitorilor trebuie să aibă în vedere pene­tra­rea pie­ţelor externe, obiec­iv care odată atins securi­zează com­pania în faţa şo­curilor eco­no­mi­ce care pot apă­rea la nivel lo­cal, a ex­plicat Ser­giu Gîdei, par­te­ner al fir­mei de avoca­tură CEE/Ator­ney/Boanţă, Gîdei şi Asociaţii.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
Monitorul Partidelor Replica lui Cîţu pentru Orban
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.