Retail&Agrobusiness

ZF Live. Cristian Preotu şi Alexandru Dumitru, restaurant Bistro Ateneu: Avem în plan o extindere prin dezvoltarea unor grădini proprii şi a unui conac în Baloteşti

„Produsele din gastronomia fină sunt destul de scumpe, iar la finalul zilei nu este un business profitabil, ci unul de imagine. Câştigurile se fac din evenimente conexe.“

Restaurantul Bistro Ateneu, deschis în toamna anului trecut în centrul Capitalei, primeşte zilnic 30-35 de clienţi, care plătesc fiecare în medie 200 de lei pentru o masă.

Restaurantul, controlat de antreprenorul Cristian Preotu care deţine mai multe busines­suri în domeniul gastronomiei fine, este deschis doar pentru cină, acesta fiind modelul practicat de mai mult localuri de pe segmentul premium din Occident. Când vine vorba despre cifra de afaceri a unui astfel de restaurant, Preotu nu oferă cifre.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.