Retail&Agrobusiness

ZF Live. Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de restaurante La mama: Vreau să mai deschid două locaţii, dar nu găsesc spaţii. Este un dezechilibru între valoarea pe care o cere proprietarul pentru chirie şi puterea spaţiului de a genera venituri

Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de res­ta­u­rante La mama

Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de res­ta­u­rante La mama

Autor: Alexandra Cepăreanu

22.04.2019, 12:00 885

Lanţul La mama a încheiat anul 2018 cu afaceri de 4,4 milioane de euro şi estimează că în 2019 va ajunge la afaceri de 5 milioane de euro.

Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de res­ta­u­rante La mama, cu afaceri de 4,4 milioane de euro în 2018, are în plan pentru anul acesta să mai deschidă două noi locaţii sub brandul La mama, dar spune că nu găseşte spaţiile necesare. Una din­tre piedici este chiria prea scumpă pentru cât busi­ness poate genera spaţiul, a spus în cadrul emisiunii de busi­ness ZF Live proprie­ta­rul businessului.

„Anul acesta intenţia mea este să deschid măcar două restaurante stradale în zona de nord sau în zona centrală a Capitalei. Din pă­cate nu se mai găsesc spa­ţii de restaurante şi nu s-au deschis chiar atât de multe încât să nu mai existe loc pentru altele. Aici este un dezechilibru între valoa­rea pe care proprietarul o cere pe chiria unui spaţiu şi puterea acelui spaţiu de a genera venituri. Începem să fim în 2006-2007, când dacă nu e astăzi, mâine o să fie scump, ceea ce nu e bine. Eu sper să nu con­tinue cu ce s-a întâm­plat în 2008“, a spus Cătălin Mahu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO