Retail&Agrobusiness

ZF Antreprenorii României. Alin Dociu şi Cătălin Vasile, Marcel Bărbuţ şi Radu Timiş sunt cei mai puternici antreprenori din Prahova

ZF Antreprenorii României. Alin Dociu şi Cătălin...

Autor: Dana Ciriperu

29.03.2016, 00:05 834

ZF a lansat în martie împreună cu Banca Transilvania proiectul „Capitalul privat românesc - o şansă pentru dezvoltarea economică a României“, un proiect editorial în cadrul căruia vor fi organizate conferinţe în marile oraşe ale României. Prima oprire a proiectului a fost la Piteşti, iar următoarea, organizată pe 31 martie, va fi la Braşov.

Evenimentul din 31 martie organizat la Braşov îi va avea în centrul dezbaterii pe antreprenorii din judeţele Braşov, Prahova, Harghita şi Covasna.

Prahova este unul dintre judeţele cam­pi­oane la businessul antreprenorial, dar şi o zonă în care cifra de afaceri a companiilor aproape s-a dublat în perioada 2008-2014. Cu peste 22.000 de companii active şi afaceri de 36 mld. lei în 2014, Prahova este a opta economie lo­cală din România, situându-se imediat după Braşov, potrivit datelor de la Registrul Co­merţului. Businessul antreprenorial din judeţ aco­peră toate industriile cheie ale României, iar acest lucru se vede şi în top zece unde şi-au făcut loc fabrici din industria alimentară sau a materialelor de construcţii, magazine de bricolaj, comercianţi alimentari, firme de transport, dar şi una dintre cele mai perfor-mante companii din România raportat la indicatorii comunicaţI oficial către Ministerul Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO