Retail&Agrobusiness

Vrancart Adjud reacţionează după respingerea ajutorului de stat: „Rămâne sub semnul întrebării valoarea încă redusă a fondurilor acordate“

Vrancart Adjud reacţionează după respingerea...

Autor: Georgiana Mihalache

09.09.2016, 00:05 630
Investiţia totală propusă de companie se ridica la peste 170 de milioane de lei, din care jumătate ar fi fost ajutor de stat şi ar fi creat 89 de locuri de muncă.
 
Producătorul de carton ondulat Vrancart Adjuct (VNC), cu 171 mil. lei capitalizare,  reacţionează după ce i-a fost respinsă solicitarea pentru un ajutor de stat de 84 mil. lei şi susţine că valoarea mică a fondurilor rămâne sub semnul întrebării.
 
Totodată, compania susţine că guvernul ar tre­bui să se orienteze spre susţinerea in­ves­tiţiilor mici şi medii prin ajutoare de stat.
 
„Rămâne sub semnul întrebării valoarea încă redusă a fondurilor acordate sub formă de ajutoare de stat care practic prezintă un risc zero pentru România în cazul acordării lor, însă prezintă un potenţial major de creştere economică şi generare de locuri de muncă noi şi mai bine plătite“, susţine Ionel Ciucioi, directorul general al companiei din Adjud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO