Retail&Agrobusiness

Videoconferinţa ZF Retail 2020 Bogdan Marcu, partner Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox: Unele businessuri îşi vor reveni repede, putem vedea primele reglări în iunie, iulie

Videoconferinţa ZF Retail 2020  Bogdan Marcu, partner...

Autor: Florentina Niţu

15.04.2020, 17:41 142

Bogdan Marcu, partner, Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox, consideră că după ieşirea din starea de urgenţă, unele businessuri îşi vor reveni repede, în funcţie de impactul pe care l-a avut pandemia de COVID-19 asupra sectorului în care activează. El se aşteaptă ca unele companii să îşi regleze activitatea în lunile iunie sau iulie.

„Impactul acestei perioade va fi foarte puternic pentru a fi susţinut de o mulţime de retaileri. Ne dorim să recuperăm, ne dorim să se întâmple ceva în mod real, dar încă sunt restricţii de circulaţie. Lucrurile se vor restarta pas cu pas. Cred cred că o parte din afaceri se vor regla din iunie sau iulie”, a spus Bogdan Marcu, partner, Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox, în cadrul videoconferinţei ZF Retail 2020.

El a menţionat că viitorul economiei depinde foarte mult de cât va dura această situaţie. „Depindem de ce se va întâmpla într-o lună de acum încolo.”

Ce a mai declarat el:

Toată lumea încearcă să se adapteze în acestă perioadă. Cred că cel mai important este să ai un dialog activ cu autorităţile, băncile, colaboratorii.

 
  • E important pentru fiecare jucător să inţeleagă piaţa şi impactul pandemiei.
  • Mall-uril pregătesc o modalitatea de a reporni, un mediu sigur pentru clienţi şi mă astept să văd o limitare în centrele comerciale.
  • Impactul onlineului este extrem de ridicat.
  • Retailerii vorbesc despre AR şi VR, despre servicii complementare pentru clienţi.
  • Văd o dinamică a mall-urilor în ceea ce priveşte inovarea, experienţa şi sustenabilitatea, care fi foarte importante pentru a-i şine pe clienţi.
  • Trăim într-o eră digitală, probabil că vom vedea multe schimbări în ceea ce priveşte comercianţii, dar şi în rândul producătorilor.
  •  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO