Retail&Agrobusiness

VIDEO ZF Live. Ştefan Iordache, The Coffee Factory: Lanţul de cafenele The Coffee Factory va ajunge la zece unităţi în acest an

Autor: Corina Zamfir

31.01.2017, 00:05 1013

Ştefan Iordache, antreprenorul din spatele lanţului de cafenele The Coffee Factory şi al cafelei Contego Coffee, vrea să ajungă la finalul acestui an la zece cafenele, faţă de patru cât deţine în prezent.

„După experienţa de anul trecut cu magazinele mari şi cu vânzările prin diferiţi distribuitori ne-am dat seama că vindem mai bine direct pentru că avem contact cu clientul, putem să-l instruim, putem să-i dăm sfaturi, putem să avem cafeaua foarte proaspătă şi avem totul la îndemână. Ne orientăm foarte mult pe cafenele“, a spus Ştefan Iordache, proprietarul lanţului de cafenele în cadrul emisiunii de business ZF Live. Cafeaua prăjită de Ştefan Iordache mai este distribuită în lanţuri de hipermarketuri precum Carrefour şi Selgros, dar şi în alte magazine.

Toate cafenelele The Coffee Factory deţinute de antreprenor se află în Bucu­reşti, prima deschisă aflându-se pe b-dul Regina Elisabeta.

Investiţia minimă într-o cafenea The Coffee Factory se ridică la 20.000-30.000 de euro, în funcţie de locaţie şi dotările cu care vine aceasta în primă fază.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO