Retail&Agrobusiness

VIDEO ZF Live. A ajuns la vânzări de 800.000 € din saltele

Autor: Alexandra Marcu

06.08.2015, 00:05 11466
Salterra, o companie cu cinci angajaţi, a avut în 2014 o cifră de afaceri de 500.000 euro şi anul acesta vrea să atingă pragul de 800.000 de euro, a declarat la ZF Live Marcela Moss, proprietarul Salterra, o companie care comercializează saltele.
 
Marcela Moss a înfiinţat compania în urmă cu trei ani, iar produsele pe care le importă sunt destinate cu precădere industriei hoteliere, dotărilor spitalelor sau căminelor studenţeşti. Salterra comercializează saltele Pikolin, saltele din spumă şi saltele Nicoletti. „Noi suntem pe o nişă în ceea ce priveşte saltelele, pentru că ne-am poziţionat încă de la început pe un segment mediu şi peste mediu“.
 
Multe dintre produsele Salterra sunt făcute manual, din materiale naturale, cu două tipuri de arcuri împachetate şi conţin spumă ecologică, lână şi bumbac, iar straturile nu au cusături făcute de maşină. „De cele mai multe ori, oamenii au nevoie de consultanţă. Acum avem un chat online şi oferim consultanţă“.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO