Retail&Agrobusiness

Velrom, producător de panificaţie din Târgovişte, a trecut pragul de 70 mil. lei în 2019, plus 26%. Marja de profit a fost de 18%

Antreprenori locali

Velrom este unul dintre cei mai mari producători din domeniul panificaţiei din judeţul Dâmboviţa, iar anul trecut a avut un număr mediu de 234 de angajaţi.

Velrom este unul dintre cei mai mari producători din domeniul panificaţiei din judeţul Dâmboviţa, iar anul trecut a avut un număr mediu de 234 de angajaţi.

Autor: Florentina Niţu

09.07.2020, 17:25 600

♦ Velrom este unul dintre cei mai mari producători din domeniul panificaţiei din judeţul Dâmboviţa, iar anul trecut a avut un număr mediu de 234 de angajaţi.

Producătorul de panificaţie Velrom din Târgovişte, pus pe picioare în 2008, chiar la începutul crizei economice din România, de antreprenorul Andrei Alexandru, a depăşit cifra de afaceri de 70 milioane de lei în 2019, după o creştere de 26% a veniturilor faţă de anul anterior, iar profitul a fost de aproape 13 milioane de lei, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

Velrom este unul dintre cei mai mari producători din domeniul panificaţiei din judeţul Dâmboviţa, iar anul trecut a avut un număr mediu de 234 de angajaţi. În fabrica de pâine din Târgovişte este produsă pâine atât sub marcă proprie, Boierească, cât şi sub branduri ale unor firme mari din domeniu, pentru Vel Pitar, sub mărcile Grâu Întreg sau Sylvester, potrivit datelor de site-ul firmei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO