Retail&Agrobusiness

Vânzările Cramelor Recaş au crescut cu 16% şi se îndreaptă spre 30 mil. euro

Cramele Recaş exploatează în jur de 1.000 de hectare de viţă-de-vie în judeţul Timiş

Cramele Recaş exploatează în jur de 1.000 de hectare de viţă-de-vie în judeţul Timiş

Autor: Laurentiu Cotu

19.11.2014, 00:06 393
Producătorul de vin Cramele Recaş, afacere deţinută de familile Cox, Gheorghe Iova şi Ioan Georgiu, a realizat în primele nouă luni, la nivel de grup, o creştere de 16% a afacerilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pro­du­cătorul de vin mizează până la finalul anului pe o creştere de 21% a afacerilor, astfel că, vânzările Recaş s-ar putea apropia în 2014 de pragul de 30 de milioane de euro.
 
Din grupul Recaş fac parte companiile Cramele Recaş, Cramele Recaş Prod şi Cramele Recaş Group, care au realizat împreună în 2013 o cifră de afaceri totală de aproximativ 24 de milioane de euro.
 
„Sperăm să ne atingem obiectivul de 21% creştere valorică stabilit pentru acest an. Totodată, sperăm într-o liniştire a vieţii sociale odată cu terminarea campaniei electorale, care să ducă la o focusare a consumatorilor către consum. Investiţiile în derulare în centre comerciale, ce vor fi finalizate în următorii doi ani, ne dau speranţe că trendul de creştere se va păstra“, a declarat pentru ZF Tran­silvania Ciprian Roşca, directorul co­mer­cial al Cramelor Recaş.
 
Compania este pre­zentă în toate seg­mentele importante ale pieţei, de la bag in box la super­pre­mium şi exporturi. Cele mai bune pieţe ex­terne pentru grupul Recaş sunt Anglia, SUA, Olan­da, Belgia, Cehia, Slovacia, Canada şi Ja­ponia, com­pa­nia ex­por­tând anul trecut aproape 4 milioane de sticle de vin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO