LIVE: Acum la ZF IT Generation: Ce planuri are 2Space, proiectul desemnat „Start-up-ul anului” în finala programului Innovation Labs? Urmăriţi o discuţie cu Ines Schmidt şi Marius Trifu – cofondatori 2Space şi Daniel Rosner, program manager, Innovation Labs
Retail&Agrobusiness

Unilever o numeşte pe Iustina Haler-Monoranu la conducerea fabricii Betty Ice din Suceava, după ce Vasile Arme­nean, creatorul celebrului brand de îngheţată, s-a retras din companie

Grupul anglo-olandez Unilever, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa a bunurilor de larg consum - atât din România cât şi de la nivel mondial, a numit-o pe Iustina Haler-Monoranu la conducerea fabricii de îngheţată Betty Ice din Suceava, business preluat de Unilever de la antreprenorul Vasile Arme­nean la începutul lui 2018 şi care a decis recent să se retragă din companie pentru a se dedica altor proiecte.

Anterior, Iustina Haler-Monoranu a ocupat funcţia de Quality System of Suppliers and Complaints Treating Manager în cadrul Lactalis România.

„Mă bucur să mă alătur echipei Unilever şi să am ocazia să contribui la dezvoltarea segmentului de îngheţată din cadrul companiei. Este o provocare şi, în acelaşi timp o onoare să mă ocup de buna funcţionare a uneia dintre fabricile cu tradiţie în România şi să continui, alături de colegii mei, povestea Betty Ice începută acum peste 26 de ani”, transmite Iustina Haler-Monoranu, Manager Fabrică Betty Ice.

Cu peste 23 de ani experienţă în industria alimentară, Iustina Haler-Monoranu a ocupat de-a lungul timpului funcţii în Procurement, Calitate şi Producţie în Dorna Lactate, precum şi funcţia de Şef de fabrică la Mopan Vatra Dornei.

Responsabilităţile deţinute anterior de Vasile Armenean au fost preluate din această primăvară de către Ionuţ Ilie, Manager General al diviziei de îngheţată din cadrul Unilever South Central Europe.

„Este un moment important si emoţionant. Fondatorul brandului Betty Ice, Vasile Armenean, a hotărât să îşi dedice timpul pentru alte proiecte. Îi mulţumesc pentru tot ce a construit şi mă bucur că l-am cunoscut şi că am avut ocazia să lucrăm şi să creştem businessul de îngheţată alături de el şi de echipa pe care a format-o de-a lungul timpului”, declară Ionuţ Ilie, Manager General al diviziei de îngheţată din cadrul Unilever South Central Europe.

Unilever a preluat businessul Betty Ice de la antreprenorul Vasile Arme­nean la începutul lui 2018 în una dintre cele mai mari tranzacţii din piaţă de la acel moment, estimată la circa 100 mil. euro. Unilever şi-a consolidat astfel prima poziţie în piaţa de îngheţată cu o cotă de piaţă de circa 30% conform celor mai recente date ZF. Uni­lever are în portofoliu, pe lângă bran­durile româneşti Napoca şi Betty Ice, o serie de mărci internaţionale im­portate şi distribuite în comerţul local.

 
 
 


 

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.