Retail&Agrobusiness

Turcii de la LC Waikiki deschid primul magazin din Piteşti, în primăvară

Bogdan Marcu, partner, retail agency DTZ Echinox

Bogdan Marcu, partner, retail agency DTZ Echinox

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.01.2017, 11:28 795

Retailerul internaţional de modă din Turcia LC Waikiki a închiriat un spaţiu de 1.000 de metri pătraţi în centrul comercial Jupiter City Shopping Center din Piteşti, deţinut de Jupiter Group, şi va deschide magazinul în primăvara acestui an, fiind prima unitate a turcilor în Piteşti.

Prin acest contract, gradul de ocupare din proiectul de retail ajunge la 100%. Tot în primăvara aceasta, în Jupiter City va deschide un magazin de 600 de metri pătraţi şi retailerul de încălţăminte CCC.

“Continuăm demersurile începute de proprietar în urmă cu trei ani prin aducerea H&M şi o parte din brandurile grupului Inditex (Bershka, Pull&Bear şi Stradivarius), iar planurile noastre de creştere a atractivităţii mixului de chiriaşi din cadrul Jupiter City nu se opresc aici”, spune Bogdan Marcu, partner, retail agency DTZ Echinox, compania de consultanţă care a intermediat tranzacţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO