Retail&Agrobusiness

Tudor Georgescu, CEO Prodplast: Ne-am îndreptat atenţia asupra partenerilor locali pentru a ne asigura că nu vom avea probleme cu materia primă

Tudor Georgescu, CEO Prodplast: Ne-am îndreptat atenţia...

Autor: Alexandra Cepăreanu

20.03.2020, 12:28 299

Producătorul de materiale plastice Prodplast îşi continuă activitatea „în parametri normali”, ţinând cont de măsurile de indicaţiile autorităţilor în ceea ce priveşte adoparea măsurilor de protecţie împotriva răspândirii virusului COVID-19.

„Este important ca economia să nu se oprească, de aceea încercăm să ne menţinem activitatea în parametrii normali, fie că lucrăm de acasă sau din fabrici. Am elaborat planuri de acţiune pentru diferite scenarii de evoluţie a răspândirii virusului, pe care le reconfigurăm pe parcurs. Urmărim constant legislaţia, indicaţiile autorităţilor, măsurile guvernamentale şi statisticile de răspândire a virusului”, a spus pentru ZF Tudor Georgescu, CEO Prodplast.

El a adăugat că în această perioadă este important ca Prodplast să îşi asigure materia primă.

„În această perioadă ne-am îndreptat atenţia asupra partenerilor locali pentru a ne asigura că nu vom avea probleme cu materia primă. Este important să dăm dovadă de maturitate din punct de vedere economic, să încercăm să continuăm producţia, să ne asigurăm că nu vor apărea întârzieri ale plăţilor. Chiar dacă această criză va avea în mod cert efecte asupra economiei, noi avem un plan de urgenţă pe care îl vom pune în aplicare şi sperăm că vom trece cu toţii cu bine peste această criză.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO