Retail&Agrobusiness

Tranzacţie imobiliară în retail: Polonezii de la Scallier au cumpărat proiectul Prima Shops dezvoltat de grupul Oasis în Timişoara. Avocaţii de la PeliPartners au asistat Scallier în tranzacţie

Tranzacţie imobiliară în retail: Polonezii de la...

Autor: Cristina Bellu

20.07.2021, 11:42 567

Dezoltatorul polonez Scallier intrat anul trecut pe piaţa locală prin lanţul de parcuri de retail FunShop Park, a achiziţionat proiectul Prima Shops construit de Oasis Retail Development & Consulting în Timişoara.

Compania a fost asistată în tranzacţie de casa de avocatură PeliPartners, care a desemnat o echipă coordonată de Francisc Peli (Managing Partner) şi care le-a inclus pe Alexandra Ioniţă (Senior Associate) şi pe Antonia Nica (Associate).

„Proiectul pe care îl pregătim pentru Timişoara îşi propune să revitalizeze zona de retail şi să impună standarde noi care să corespundă nevoilor reale ale clienţilor”, spune Adrian Aleman, director de dezvoltare pentru Scallier Romania.

În iunie 2019, dezvoltatorul imobiliar Oasis Retail Development & Consulting, deţinut de oamenii de afaceri Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner, anunţa că va demara construcţia unui parc de retail în Timişoara, fiind prima dată când urmau să dezvolte un proiect imobiliar în această zonă.

„Proiectul Prima Shops Timişoara va fi autorizat la sfârşitul anului 2019 şi vom în­cepe construcţia la începutul anu­lui 2020, cu finalizare în toamna anului 2020. Acolo dezvoltăm, lângă un magazin de tip hiper­market, o galerie de aproxi­mativ 10.000 mp, care va fi ase­mănătoare cu ultimul proiect de o di­men­siune similară în Oradea“, a spus la momentul respectiv Klaus Reisenauer, partener al Oasis Retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO