LIVE: ZFLive: Ce se întâmplă pe piaţa materialelor de construcţii în 2022? Cum fac faţă companiile româneşti la creşterea preţurilor din energie? Urmăriţi o discuţie cu Daniel Şologon, CEO, Cemacon Cluj
Retail&Agrobusiness

Tranzacţie imobiliară în retail: Polonezii de la Scallier au cumpărat proiectul Prima Shops dezvoltat de grupul Oasis în Timişoara. Avocaţii de la PeliPartners au asistat Scallier în tranzacţie

Dezoltatorul polonez Scallier intrat anul trecut pe piaţa locală prin lanţul de parcuri de retail FunShop Park, a achiziţionat proiectul Prima Shops construit de Oasis Retail Development & Consulting în Timişoara.

Compania a fost asistată în tranzacţie de casa de avocatură PeliPartners, care a desemnat o echipă coordonată de Francisc Peli (Managing Partner) şi care le-a inclus pe Alexandra Ioniţă (Senior Associate) şi pe Antonia Nica (Associate).

„Proiectul pe care îl pregătim pentru Timişoara îşi propune să revitalizeze zona de retail şi să impună standarde noi care să corespundă nevoilor reale ale clienţilor”, spune Adrian Aleman, director de dezvoltare pentru Scallier Romania.

În iunie 2019, dezvoltatorul imobiliar Oasis Retail Development & Consulting, deţinut de oamenii de afaceri Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner, anunţa că va demara construcţia unui parc de retail în Timişoara, fiind prima dată când urmau să dezvolte un proiect imobiliar în această zonă.

„Proiectul Prima Shops Timişoara va fi autorizat la sfârşitul anului 2019 şi vom în­cepe construcţia la începutul anu­lui 2020, cu finalizare în toamna anului 2020. Acolo dezvoltăm, lângă un magazin de tip hiper­market, o galerie de aproxi­mativ 10.000 mp, care va fi ase­mănătoare cu ultimul proiect de o di­men­siune similară în Oradea“, a spus la momentul respectiv Klaus Reisenauer, partener al Oasis Retail.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.