Caută doar în titlu
LIVE: #15 MINUTE CU UN ANTREPRENOR – Ce impact a avut pandemia asupra businessului designerilor români. O discuţie cu Laura Hîncu, designer.
Retail&Agrobusiness

Topul celor mai bune vinuri rose de 4 şi 5 stele, conform ghidului care reuneşte cele mai bune vinuri din România şi Republica Moldova

Primul ghid care reuneşte cele mai bune vinuri din România şi Republica Moldova. Pentru acest catalog, autoarea a vizitat aproape toate cramele din cele două ţări şi a degustat aproximativ 3.000 de vinuri, din care a selecţionat aproape 250. În acest volum, Marinela Vasilica Ardelean a descris şi clasificat 214 vinuri, având permanent în minte ideea de a acorda şanse egale tuturor cramelor, indiferent că este vorba despre crame mici, aflate la început de drum, sau imperii de sute de hectare şi având în spate o tradiţie de câteva secole.

„Cartea vinurilor româneşti” reprezintă un instrument complex de cunoaştere şi clasificare a vinurilor de top din România şi Republica Moldova, atât pentru specialişti, cât şi pentru publicul larg.

Topul vinurilor rose de 4 şi 5 stele, după regiuni:

Dobrogea:

- Ravak Fetească Neagră Rose, 2014 Domeniul Vlădoi - 4 stele

Moldova:

- Busuioacă de Bohotin, 2014 Crama Avereşti - 4 stele

- Epicentrum Rose, 2014 Crama Gîrboiu - 5 stele

Muntenia:

- Fetească Neagră Roze, 2014 Crama Basilescu - 4 stele

- Blaufraenkisch Rose, 2014 Lacerta - 4 stele

Oltenia:

- Rose, 2014 Crama Cepari - 4 stele

- Rose negru de Drăgăşani, 2014 Crama Bauer - 4 stele

- Vinul Principelui Rose, 2014 Domeniile Vînju Mare - 4 stele

Moldova: 

- Cabernet Sauvignon Rose, 2014 F' autor - 4 stele

- Surori, 2014 Gitana Winery - 4 stele

 
Companii - care are si subcategorii
Monitorul Partidelor Replica lui Cîţu pentru Orban
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.